Ако не пътуваш с тази кола в чужбина, няма никакво значение, дали дискутираното устройство работи или не.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеКое е естествено При мен когато е включена буксата на работещо неработещата ми навигация немога да си сверя минутите на часовника Мога само да превключвам различни часови пояси
Да, мога да си сверявам часовника - все пак не работи навигацията.1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеКое е естествено При мен когато е включена буксата на работещо неработещата ми навигация немога да си сверя минутите на часовника Мога само да превключвам различни часови пояси
Когато ти е включена навигацията то тя си сверява часовника на часа които и дава сателита.
А още по естествено е когато си махнал буксата отзад в багажника на навигацията,и си връткаш копчетата на ИЦС-а да си сверяваш часовника по показанията или на гсм-на ти или по радио хоризонт.Като в тази функция имаш възможност да си сверяваш и минутките.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Добре де,освен зелената букса има още една с черен кабел.Тя закачена ли е отзад на устройството?sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
да,ама освен да е изгоряло устройството или да не е закачено на ицс-а,друга причина няма да не работи.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Колеги днес забелязах, че не ми светят стоповете - нито третия , нито другите. Възможно ли е да има връзка с онова зелено реле заради което не ми светят стрелките на мигачите в купето или е нещо друго. Имат ли отделен бушон? Междудругото ми дойде лявата стрелка и двете при габарити. Т.е. нямам стрелка само при десен мигач...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолеги днес забелязах, че не ми светят стоповете - нито третия , нито другите. Възможно ли е да има връзка с онова зелено реле заради което не ми светят стрелките на мигачите в купето или е нещо друго. Имат ли отделен бушон? Междудругото ми дойде лявата стрелка и двете при габарити. Т.е. нямам стрелка само при десен мигач...
Това за лявата стрелка не го разбрах.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПредпазителите, касаещи стоповете са F1 и F11 в таблото под волана (броят се отляво-надясно и отгоре-надолу). Но може проблемът да е в неработещ контакт на педала или в зелената кутия отдясно до таблото с предпазителите (клюкарката).
Това за лявата стрелка не го разбрах.
За стрелките - лявата работи, на аварийни работят и двете, на дясно като дам ръчката дясната не работи сама , но мига копчето на аварийните.... Но големия проблем сега ми е за стоповете.Утре ще проверя бушоните...Last edited by qpwo; d.m.y г., 21:36.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеЗа стрелките - лявата работи, на аварийни работят и двете, на дясно като дам ръчката дясната не работи сама , но мига копчето на аварийните....sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment